WONINGEN TE KOOP IN ZUID UMBRIE

 

Nadat ik mij als Nederlander, getrouwd met een Italiaanse, in 1985 met mijn gezin vestigde in het Zuiden van UmbriŽ, 80 Km te Noorden van Rome, vroegen vrienden en familie uit Nederland en BelgiŽ al snel of ik wilde uitzien naar een vakantiehuis in of bij Rome. Zo startte "CASAMERINA", een programma van vakantiewoningen in Rome en Centraal-ItaliŽ. In contacten met vakantiegangers is ons gebleken dan sommigen ook uitkijken naar mogelijkheden om een eerste of tweede huis te kopen. Umbrie is daarbij zeer intrek vanwege de landelijke rust, de prachtige natuur, de rijke cultuur en het klimaat.

De bereikbaarheid van  Umbrie is zeer recent opnieuw vergemakkelijkt door soms uiterst  lage tarieven voor  vluchten van Amsterdam, Eindhoven en Brussel naar Rome, desgewenst te combineren met het huren van auto op de vliegvelden. Alles rechtstreeks te boeken op Internet bij VirginExpress, Transavia, Basiq Air, Ryanair  voor wat de vliegtuigen betreft en bv. Avis en Hertz voor huurautoís. Ook de verbeteringen in het Europees net van autobanen hebben de bereikbaarheid wederom verbeterd.

Casamerina biedt in samenwerking met makelaars in deze streken op onze website woningen die te koop staan. De rol van Casamerina beperkt zich daarbij niet alleen tot presentatie van de woningen, maar strekt zich ook uit tot begeleiding van belangstellenden in hun contacten met makelaars, instanties enz. 

Om belangstellenden zo goed mogelijk te kunnen helpen is het noodzakelijk het online-vragenformulier inzake uw voorkeuren en omstandigheden zo volledig mogelijk in te vullen. Het invullen van het formulier geeft ook de kans voor U zelf uw wensen en mogelijkheden te verhelderen.