Home

Casamerina

 

     
 
 

 

Italiaanse Kamer van Koophandel nummer: TR - 88394 (klik hier voor het inschrijvingsbewijs)

 

BTW-nr: IT01326890553
Adres: Strada di Croce di Alvo, 48 - 05022 Fornole (TR) - ItaliŽ
Tel: 0039 -   349 - 80 61 379    (Nederlandstalig)
0039 - 0744 - 99 80 01      U dient ook de nul na het internationale code draaien
Fax: 0039 - 0744 - 99 81 07      U dient ook de nul na het internationale code draaien

    info@casamerina.com
    casamerina@hotmail.it

Huiseigenaren

Hebt u een bezit in UmbriŽ, Lazio of Toscane en bent U geÔnteresseerd om het als vakantiehuis te verhuren? Zend ons een e-mail aan info@casamerina.com met beschrijving en foto's van uw bezit. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met U nemen.

Vakantiegangers

Casamerina is specialist in het verhuren van vakantiewoningen. Op onze website kunt u kiezen tussen meerdere typen woningen (alle woningen zijn door Casamerina bezocht): landhuizen, villa's, huizen, appartementen, agritoerisme. De vakantiewoningen zijn gevestigd in meerdere streken van centraal Italie: Umbrie, Lazio & Rome, Toscane. Wij werken direct vanuit ItaliŽ (ons bureau is gevestigd in Zuid UmbriŽ, dichtbij Amelia) en hebben dus een goede kennis van deze regio's evenals de aangeboden vakantiewoningen. Voor onze klanten is het voordeel tevens dat zijn altijd contact kunnen nemen met een persoon die tegelijkertijd nederlands en italiaans spreekt (een soepele en directe communicatie, niet alleen voor het reserveren van een vakantiewoning maar ook in noodgeval gedurende uw verblijf). Wij hebben een direct contact met alle eigenaren van de vakantiewoningen.

Alle woningen zijn gepresenteerd met een compleet overzicht van fotoís, prijzen en karakteristieken van de woningen t.w. aantal slaapplaatsen/kamers, badkamers, keuken/kookhoek, woonkamers, huishoudelijke apparaten, al of niet zwembad. Al meer dan 90% van onze gasten zoekt en boekt direct via onze website. Wilt of kunt u niet online boeken? In dat geval is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om per E-mail of fax een boeking te maken.

P.J.M. Bauduin ec. drs.  

Bekleedde tot eind 1986 de functie van Hoofd van de Hoofdafdeling FinanciŽle Consumentenbescherming op het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken. Niet lang na zijn emigratie werd hij gedurende 7 jaar directeur van een Italiaanse Touroperator. Hij had als specifieke taak bemiddeling in vakantiewoningen t.b.v. buitenlanders. Daarnaast is hij advisuer van Nederlandse stichtingen, waaronder het Hofje van Nieuwkoop in Den Haag, het grootste hofje van Nederland met 62 woningen.

Dott. G.P. Bauduin

Na zijn doctoraal examen algemene economie in  juni 2002 full-time werkzaam bij Casamerina, voor welke laatste activiteit hij de externe contacten onderhoudt, het boekingsbeheer verzorgt en medeverantwoordelijk is voor software en webdesign. Daarnaast  verzorgt hij het financieel beheer van Nederlandse stichtingen, waaronder het Hofje van Nieuwkoop in Den Haag, het grootste hofje van Nederland met 62 woningen.

Dott. L.F. Bauduin

Na zijn doctoraal examen bedrijfseconomie in maart 2001 behaalde hij het Italiaanse staatsexamen Promotore Finanziario waardoor hij gerechtigd werd op te treden als adviseur voor beleggings-fondsen en voor levensverzekeringen. Hij is  werkzaam voor Allianz, de duitse verzekeringsmaatschappij. Hij is tevens partieel werkzaam Casamerina en Bauduin Financieel Advies en Beheer t.b.v. software en webdesign.  

terug naar de homepage