Sluit venster

Casamerina

 

Italiaanse Kamer van Koophandel nummer: TR - 88394 (klik hier voor het inschrijvingsbewijs)

 

 

BTW-nr: IT01326890553
Adres: Strada di Croce di Alvo, 48 - 05022 Fornole (TR) - ItaliŽ
   

    info@casamerina.com
    casamerina@hotmail.it

Huiseigenaren

Hebt u een bezit in UmbriŽ, Lazio of Toscane en bent u geÔnteresseerd om het als vakantiehuis te verhuren? Zend ons een e-mail aan info@casamerina.com met beschrijving en foto's van uw bezit. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met U nemen.

Vakantiegangers

Casamerina is specialist in het verhuren van vakantiewoningen en vakantiehuizen gevestigd in Umbrie-Toscane-Lazio/Rome. Via onze website kunt u verschillende typen woningen huren: kleine en grote vakantiehuizen (van 2 tot 10 slaapkamers) met privť zwembad, appartementen met gedeeld zwembad. Alle woningen zijn door ons persoonlijk bezocht en gefotografeerd. Ons bureau is in ItaliŽ gevestigd (Zuid UmbriŽ, vlakbij Amelia), wij hebben dus een zeer goede kennis van deze regio's evenals de aangeboden vakantiewoningen. Voor onze klanten is het voordeel dat zijn altijd contact kunnen nemen met een persoon die tegelijkertijd nederlands en italiaans spreekt (een soepele en directe communicatie, niet alleen voor het reserveren van een vakantiewoning maar ook in noodgeval gedurende uw verblijf). U kunt tevens overige diensten via ons boeken zoals transfers, kok, huurauto's via onze partner AutoEurope.

Alle woningen zijn aangeboden met een compleet overzicht van fotoís, prijzen en karakteristieken van de woningen t.w. aantal slaapplaatsen/kamers, badkamers, keuken/kookhoek, woonkamers, huishoudelijke apparaten, al of niet zwembad.

 

P.J.M. Bauduin ec. drs.  

Bekleedde tot eind 1986 de functie van Hoofd van de Hoofdafdeling FinanciŽle Consumentenbescherming op het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken. Niet lang na zijn emigratie werd hij gedurende 7 jaar directeur van een Italiaanse Touroperator. Hij had als specifieke taak bemiddeling in vakantiewoningen t.b.v. buitenlanders. Daarnaast is hij advisuer van Nederlandse stichtingen, waaronder het Hofje van Nieuwkoop in Den Haag, het grootste hofje van Nederland met 62 woningen.

Dott. G.P. Bauduin

Na zijn doctoraal examen algemene economie in  juni 2002 full-time werkzaam bij Casamerina, voor welke laatste activiteit hij de externe contacten onderhoudt, het boekingsbeheer verzorgt en medeverantwoordelijk is voor software en webdesign. Daarnaast  verzorgt hij het financieel beheer van Nederlandse stichtingen, waaronder het Hofje van Nieuwkoop in Den Haag, het grootste hofje van Nederland met 62 woningen.

Dott. L.F. Bauduin

Na zijn doctoraal examen bedrijfseconomie in maart 2001 behaalde hij het Italiaanse staatsexamen Promotore Finanziario waardoor hij gerechtigd werd op te treden als adviseur voor beleggings-fondsen en voor levensverzekeringen. Hij is  werkzaam voor Allianz, de duitse verzekeringsmaatschappij. Hij is tevens partieel werkzaam Casamerina en Bauduin Financieel Advies en Beheer t.b.v. software en webdesign.  

Sluit venster